Vi er AM Group

Velkommen til AM Group, etablert i mars 2018 i Bergen, Norge. Vi tilbyr tjenester innen vedlikeholdstjenester i Offshore/Onshore, Shipping, Industri/Bygg til private og bedrifts kunder. AM Group er et prosjekt som begynte i høst 2017 og ble realisert i vår 2018. Fra en liten kaffe møte like ved fisketorget til signering av vedtekter viser til AM Group sitt driv og integritet å levere kvalitet og bygge relasjon med kunder og partnere. Vår formål er å levere estiske standard ved å søke utfordring som iterere kvalitet. Dette er oppnådd ved å bygge relasjon med kunder og partnere slik sammen oppnår vi de målene vi setter for oss.

Hvorfor velge oss?

Vi stiller høye krav i våre tjenester, dette betyr ikke bare utførsel av oppdraget, heller leveranse av service henhold til våre kunder og samarbeidspartnere. Hva betyr AM Group? Identitet beskriver relasjon til seg selv, derved Angad Marius Group er våre relasjon til tjenester og service.

Hva kan du forvente av oss?

For å levere tjenestene våre samt garantere kvalitet på arbeid er det viktig for oss å stille det kundens forventninger er. AM Group er imøtekommende, stiller mye spørsmål og jobber tett med kunder slik at det er åpen kommunikasjon samt vi er lett tilgjengelig gjennom før, hele og etter prosessen.

Translate